Kreu i PD-së Lulzim Basha ka uruar nxënësit për nisjen e vitit të ri shkollor, ndërsa ka kërkuar marrjen e masave për të ruajtur shëndetin e tyre.

Mesazhi i plotë i kreut të PD-së, Lulzim Basha:

Të  dashur mësues, nxënës e prindër që nesër me bashkë me nisjen e vitit të ri shkollor do të përballeni dhe me vështirësitë e krijuara nga pandemia, ju uroj nga zemra suksese e mbarësi.

Uroj veçanërisht fëmijët që nisin klasën e parë. Suksese në rrugën……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *