Albeu.com – 17:20 27/02
Gjigandi teknologjik, Apple po planifikon të lëshojë një iPhone të ri këtë vit dhe pritet të jetë një model gjigant. Telefonat e rinj pritet të godasin raftet këtë vjeshtë.

PC World: Problemet e Iphone X: nga telefonatat tek dhimbja e kokës dhe shkulja e flokëve

Zhurnal: Apple po e bën gati edhe iPhone X Plus? (FOTO)

Almakos: Apple po e bën gati edhe iPhone X Plus? (FOTO)

7 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed