Parlamenti me shumicë socialiste miratoi sot ndryshimet e Kodit Zgjedhor për listat dhe koalicionet zgjedhore, ndërsa opozita e quajti këtë një akt antikushtetues, që shkatërroi marrëveshjen e 5 qershorit.

Kryeministri Rama pohoi se mirëkuptimi me opozitën u kërkua gjatë, para se të vazhdohej me procedurat parlamentare.

Ndërsa kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, tha se ky veprim i socialistëve goditi rëndë integrimin europian të Shqipërisë.

Drejtuesi i Institutit të Studimeve Politike, Afrim Krasniqi,……
Source: New feed

Leave a Reply