Në Shqipëri, java e shkuar regjistroi rekorde në të gjitha shifrat që lidhen me COVID-19, si për nga numri i vdekjeve, ashtu dhe për nga rastet, numri i testimeve si dhe shtrimet në spitale. Të dhënat zyrtare, të përpunuara nga Zëri i Amerikës, dëshmojnë se në periudhën 10-16 nëntor, koronavirusi shkaktoi 60 viktima.

Deri më tani, shifra më e lartë ishte rregjistruar dy javë më parë me 47 të vdekur. Në 24 orët e fundit, sipas të dhënave të ministrisë së……
Source: New feed