Ina – 18:50 27/02
Me ndihmën e votës së këshilltarit të Aleancës për Shqiptarët, përmendorja e Qoses do të vendoset në Komunën e Sopishtes. Pas këtij vendimi, ASH ka theksuar se distancohet publikisht nga këshilltari …

Alsat: Qoseto do të vendoset në komunën e Sopishtes

Telegrafi: Stojanovski: Vendosja e Qoses në Sopishtë do të shkaktojë ndasi ndërmjet maqedonasve dhe shqiptarëve

Zhurnal: Sopishta e kërkon Qosen

8 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed