Pasi kaloi 23 vite në burg, vrasësi profesionist me pagesë ka vendosur të “rrëfehet” për të bëmat e tij. Në “karrierën” si xhelat, ka pranuar se ka vrarë 250 persona.Ndërsa sot është një bloger në YouTube me mbi 250 mijë abonues, kurse për historinë e tij të përgjakshme janë shkruar edhe libra e janë bërë edhe filma.

“Jam vrasës profesionist. Kam vrarë për para. Gjithashtu kam vrarë për dashuri dhe respektin e madh për Pablo Escobarin”, ka deklaruar John Jairo Velasquez i njohur si Popeye, vrasësi më i besueshëm i njërit prej narko-dilerëve më të mëdhenj në botë.Lexo lajmin e plotë më poshtë

Source: New feed