Zhurnal – 16:41 27/02
Zaev: Ja katër propozimet për zgjidhje të kontestit të emrit Shkup, 27 shkurt – Maqedonia ofroi katër opcione për zgjidhjen e kontestit të emrit me Greqinë, deklaroi kryeministri i Maqedonisë, Zoran …

Telegrafi: Këto janë katër propozimet për emrin e Maqedonisë, sipas Zaevit

Zhurnal: Mediat greke: Zaev ka vendosur veto për ndryshimin e Kushtetutës

Zhurnal: Shkupi dhe Athina pozicionohen për emrin

35 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed