Një pasagjer që kishte mbërritur nga Anglia në aeroportin e Rinasit ka ngjallur dyshime të forta tek Policia Kufitare për emrin me të cilin ishte paraqitur.

 Por, Policia ka kryer verifikimet për 54-vjeçarin dhe ka rezultuar se pasagjeri ishte një person i shpallur në kërkim ndërkombëtar për një vrasje që kishte kryer në Patos ën vitin 1995. Ai mbante dy emra: Adrian Hoxha (Haziz Hysa), banues në Siqecë të Patosit dhe ishte kontigjent i të dëbuarve nga Mbretëria e Bashkuar për në……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *