Alsat – 16:31 27/02
Ministria e Punës Sociale ka dorëzuar 12 padi penale dhe 12 padi kundërvajtëse deri në Prokurorinë Themelore Publike mbi rastin e keqpërdorimit të 13 vjeçares e cila ishte pre e trafikimit dhe …

Zhurnal: Gjysma e fëmijëve të botës kanë përjetuar ndonjë lloj të dhunës

Almakos: Zmijanac: Nevojiten ndryshime për mosvjetërsim të “sulmit gjinor të fëmijës nën 14 vjeç”

Zhurnal: Konferencë për varfërinë fëmijërore

6 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed